📚 Kostenloser Versand bei Bestellungen ab + 18 €. Kaufe jetzt! 📚
Siddhartha wurde an diesem Tag vor 98 Jahren veröffentlicht. Danke, Hermann Hesse, für dieses Geschenk, das uns so viel Seelenfrieden bringt.
Siddhartha wurde an diesem Tag vor 98 Jahren veröffentlicht. Danke, Hermann Hesse, für dieses Geschenk, das uns so viel Seelenfrieden bringt.
El violí tal com jo l'ensenyo

Buch Details

El tractat de Leopold Auer “Violin playing as I teach it”, publicat el 1921 a Nova York per l´editorial F. A. Stroke, és sens dubte una aportació d’un valor incalculable per a la història de les escoles violinístiques i, en concret, la del segle XX.......Al llarg de la seva prolífica vida com a intèrpret, director d´orquestra, compositor i, sobretot, com a pedagog, Auer, violinista hongarès, va ser nomenat professor del Conservatori de Sant Petersburg des de 1868 fins a 1917, deixant un immens llegat a través dels seus alumnes, alguns dels més cèlebres violinistes del segle XX, com Jascha Heifetz, Misha Elman, Nathan Milstein o Efrem Zimbalist, entre d’altres.
Aquest tractat, amb notes autobiogràfiques, obre les seves pàgines al lector descobrint els principis de la formació de  l'autor com a violinista i el desenvolupament precoç de la seva carrera, narrada de manera deliciosa i amena a la vegada. De seguida ens submergim en una tirallonga de directrius que ens guien pas a pas, amb minuciositat, en el procés de la correcta col•locació de l´instrument i les mans, amb el fi de constituir una sòlida tècnica que permetrà la lliure expressió musical del futur músic. Com el mateix Auer afirmava “l'art comença quan s´acaba la tècnica; és a dir, no hi pot haver un veritable desenvolupament de l´art fins que la tècnica de l'intèrpret no quedi fermament establerta”. Jascha Heifetz, en una entrevista de 1925, cita la següent frase de Leopold Auer: “Un dels punts del meu ensenyament, en el qual insisteixo, és no matar mai la individualitat dels meus alumnes, ja que cadascú té unes aptituds innates diferents i unes qualitats personals dissemblants referents al so i la interpretació. (The Sorcerer’s Apprentice: Leopold Auer and Jascha Heifetz, article publicat per Georg Predota a Interlude, el 29 de juliol del 2020).
Aquesta multidisciplinària enciclopèdia universal de l´instrument, dividida pulcrament en varies parts, desxifra la tècnica de l´arc en la seva totalitat: comença per la producció del so, passant per cada cop d´arc existent; segueix pel desenvolupament de la tècnica de la mà esquerra en totes les seves possibilitats; ens revela com estudiar o practicar; i dedica una extensa part als matisos, el fraseig i altres aspectes interpretatius que cal tenir en compte......Per a mi, cada músic consta d´un arbre genealògic professional, que és el resultat de l´elecció dels pedagogs i professors pels quals passa. Així, doncs, el vincle que em lliga tan especialment a l´autor són cadascun dels meus professors: des del primer fins a l´últim han estat descendents de l´escola del gran Leopold Auer.
Tatevik Khachatryan, violinista
(extractes del pròleg)
Mehr sehen

  • Einband Taschenbuch
  • Schriftsteller Auer, Leopold / Vilalta, Ramón / Khachatryan, Tatevik
  • ISBN13 9788416623877
  • ISBN10 8416623872
  • Buchseiten 212
  • Jahr der Ausgabe 2024
  • Sprache Katalanisch
Mehr sehen

El violí tal com jo l'ensenyo

El violí tal com jo l'ensenyo
20,90€ 22,00€ -5%
Sendung Kostenlos
Disponible
20,90€ 22,00€ -5%
Sendung Kostenlos
Disponible

¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Kostenlos innerhalb des spanischen Festlandes

Abholung in der Buchhandlung
Kostenlos Verfügbar! Kaufen Sie es jetzt und holen Sie es morgen ab.

Kostenlose Rücksendung
Vielen Dank für Ihren Einkauf in echten Buchhandlungen!
  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • Bizum
  • American Express
  • Paypal
  • Google Pay
  • Apple Pay

Mehr Bücher von Ramón Vilalta

Exklusive Aktionen, Rabatte und Neuigkeiten in unserem Newsletter

Sprich mit deiner Buchhändlerin
Brauchst du Hilfe, um ein Buch zu finden?
Möchtest du eine persönliche Empfehlung?

Whatsapp