📚 Kostenloser Versand bei Bestellungen ab + 18 €. Kaufe jetzt! 📚
Toni Morrison gewann an diesem Tag im Jahr 1993 den Nobelpreis für Literatur und war damit die erste afroamerikanische Frau, die diesen Preis in der Geschichte gewann. Wir empfehlen dir besonders Beloved, es ist wunderschön.
Toni Morrison gewann an diesem Tag im Jahr 1993 den Nobelpreis für Literatur und war damit die erste afroamerikanische Frau, die diesen Preis in der Geschichte gewann. Wir empfehlen dir besonders Beloved, es ist wunderschön.
Santi, Jordi, la princesa i el drac

Buch Details

Vet aquí una princesa que vivia en dos castells i anava en bicicleta, i vet aquí un drac jubilat que no menjava princeses...

Hi havia una vegada una princesa que vivia...Sabeu on viuen les princeses? On viviu vosaltres? I els dracs, on viuen els dracs?Santi, Jordi, la princesa i el drac és un conte que parla d'una princesa que vivia en doscastells perquè tenia dues famílies i, com una pila de nens i nenes, una setmana viviaamb una família i una altra setmana vivia amb la seva altra família. Totes dues famíliesse l'estimaven molt i a tots dos castells s'ho passava d'allò més bé!Voleu saber què hi feia? Voleu saber què hi pintava el drac enmig de tot plegat?Sinopsi:El llibre és una revisió de la llegenda de Sant Jordi protagonitzada per una princesa queviu en dos castells perquè, com una pila de nens i nenes d’avui en dia, té dues famílies.La princesa, cada setmana va amunt i avall, d’un castell a l’altre, amb la seva bicicleta,sense adonar-se que passa per damunt de l’hortet que un pobre drac jubilat intenta fercréixer.Una tarda, el drac descobreix la causa de la manca de verdures del seu hortet iplantifica la princesa dalt la teulada. Serà només gràcies a la intervenció del Santi i delJordi (el pare i el pare afí —el padrastre— de la princesa) que la petita podrà tornar atocar de peus a terra (això sí: després d’haver promès anar amb més de compte iajudar el drac a fer créixer les seves hortalisses!).Un conte per normalitzar la diversitat familiar.Un conte per tal que els nens i nenes que viuen en famílies enllaçades es puguin veurereflectits en els llibres.Un conte per tal que els nens i nenes que viuen en famílies tradicionals puguinnormalitzar altres tipus de nuclis familiars.Autors:Berta Rubio (Sabadell, 1980). Llicenciada en Filologia francesa i en Teoria de laLiteratura i Literatura comparada, ha cursat el Màster en Estudis Literaris a l’Era Digital(UB) i Màster Internacional en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil (UAB) i ha dut a termediferents estudis sobre la producció de la literatura infantil. És, també, traductora,correctora i rondallaire, l’autora del conte Sóc un papu! i l’alma mater del projecteVadepapus, que pretén donar eines, visibilitat i una terminologia positiva a les famíliesenllaçades (aquelles famílies que es creen quan ja hi ha criatures pel mig —no comunesa la parella—).Montse Mazorriaga (Terrassa, 1972). Il·lustradora autodidacta, ha publicat a diferentsrevistes infantils com Panpaniscus o El petit Magazin i ha fet diverses exposicions pertota la geografia catalana amb alguna de les seves sèries, com la d’homenatge a Alíciaal País de les Meravelles.

Mehr sehen

  • Einband Hardcover
  • Schriftsteller Rubio Faus, Berta / Mazorriaga, Montse
  • ISBN13 9788494502507
  • ISBN10 8494502506
  • Buchseiten 52
  • Jahr der Ausgabe 2016
  • Sprache Katalanisch
Mehr sehen

Santi, Jordi, la princesa i el drac

Santi, Jordi, la princesa i el drac
14,21€ 14,96€ -5%
VerfĂĽgbarkeit prĂĽfen
14,21€ 14,96€ -5%
VerfĂĽgbarkeit prĂĽfen

Unsere Buchhändlerinnen können die Verfügbarkeit überprüfen und dir eine Schätzung geben, wann es fertig sein wird.

Kostenlose RĂĽcksendung
Vielen Dank fĂĽr Ihren Einkauf in echten Buchhandlungen!
  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • Bizum
  • American Express
  • Paypal
  • Google Pay
  • Apple Pay

Mehr BĂĽcher von Carlos DĂ­az Correia

Exklusive Aktionen, Rabatte und Neuigkeiten in unserem Newsletter

Sprich mit deiner Buchhändlerin
Brauchst du Hilfe, um ein Buch zu finden?
Möchtest du eine persönliche Empfehlung?

Whatsapp