Free shipping on orders of + €18. Buy now!
On this day, Mercè Rodoreda, a symbol of Catalan literature, was born. Tonight, we’ll find out who the 2024 Nobel Prize winner is!
On this day, Mercè Rodoreda, a symbol of Catalan literature, was born. Tonight, we’ll find out who the 2024 Nobel Prize winner is!
Baumgartner

Book Details

 

 

Paul Auster torna set anys després amb una novel·la lluminosa i brillant. Una història tensa i expansiva sobre l'amor, el desig, la pèrdua, la memòria i la solitud protagonitzada per Seymor Baumgartner, un professor de filosofia a punt de jubilar-se.

 

La vida d'en Baumgartner ha estat marcada per l'amor profund i permanent per la seva dona, l?Anna, que va morir en un accident de natació fa nou anys. Amb setanta-un anys, en Baumgartner continua atrapat pels records i pels petits entrebancs quotidians, i lluita per acostumar-se a la seva absència. La visita d'una jove, estudiosa de l'obra de la seva dona, trasbalsa el seu dia a dia.

 

 

 

Baumgartner de Paul Auster és una obra captivadora que explora les complexitats de la memòria, la identitat i la solitud. A través del personatge de Baumgartner, Auster ens submergeix en una reflexió profunda sobre el pas del temps i les decisions que marquen la nostra vida. El llibre combina elements de ficció i introspecció, oferint als lectors una narrativa rica en emocions i pensaments filosòfics. Amb el seu estil característic, Auster crea una història que és tant commovedora com estimulant, fent de Baumgartner una lectura imprescindible per als amants de la literatura contemporània.

 

 

 

Sobre l'autor

 

Paul Auster és un dels escriptors nord-americans més destacats de la seva generació, conegut per la seva prosa elegant i les seves narratives profundament humanes. Nascut a Newark, Nova Jersey, Auster ha publicat nombroses novel·les, incloent-hi La trilogia de Nova York, El llibre de les il·lusions i 4321. La seva obra sovint explora temes com l'atzar, la identitat i el destí, amb un estil que combina elements de la ficció metafísica i la narrativa clàssica. Auster ha estat guardonat amb diversos premis literaris, incloent el Premi Príncep d'Astúries de les Lletres, el Premi Médicis Étranger i el Premi dels Llibreters de Madrid. La seva obra ha estat traduïda a nombrosos idiomes, consolidant-lo com un autor de renom mundial.

 

Millors passatges del llibre

 

"El passat és una ombra que es projecta sobre el present, condicionant cada decisió i cada pensament."

"La solitud no és simplement estar sol, sinó sentir que no hi ha ningú que entengui la teva ànima."

"La memòria és un paisatge canviant, un reflex de les nostres experiències i dels nostres desitjos més profunds."

 

 

Per què l'hauries de llegir

 

Baumgartner és una lectura essencial per a aquells que busquen una exploració profunda i commovedora de la condició humana. Paul Auster ofereix una combinació magistral de narrativa i reflexió filosòfica que manté el lector enganxat des de la primera pàgina. La complexitat dels personatges i la riquesa de la història fan de Baumgartner una obra que convida a la introspecció i al debat. Si t'interessa la literatura que et fa pensar i sentir a parts iguals, aquest llibre t'ofereix una experiència literària inoblidable.

 

 

 

 

 

 

See more

  • Binding Paperback
  • Author/s Auster, Paul
  • ISBN13 9788429781762
  • ISBN10 8429781765
  • Pages 224
  • Published 2024
  • Language Catalan
  • Audience General / Trade
See more

Baumgartner

Baumgartner
19,85€ 20,90€ -5%
Shipping Free
Disponible
19,85€ 20,90€ -5%
Shipping Free
Disponible

¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Free within mainland Spain

Pickup at the bookstore
Free Available! Buy it now and pick it up tomorrow.

Free returns
Thank you for shopping at real bookstores!
  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • Bizum
  • American Express
  • Paypal
  • Google Pay
  • Apple Pay

Exclusive promotions, discounts, and news in our newsletter

Talk to your bookseller
Do you need help finding a book?
Do you want a personal recommendation?

Whatsapp