Free shipping on orders of + €18. Buy now!
The premiere of The Seagull by Chekhov flopped on this day in 1896, declaring to the press, "Not even in seven hundred years will I write another play."
The premiere of The Seagull by Chekhov flopped on this day in 1896, declaring to the press, "Not even in seven hundred years will I write another play."
Els adeus impossibles

Book Details

La nova novel·la de Han Kang, Premi Nobel de Literatura: un himne a l'amistat i un cant a la imaginació.

«On havia començat a esmicolar-se tot?

Quan va ser que em vaig trobar en aquella cruïlla?

Quina escletxa o segment va marcar el punt d'inflexió?

Sabem per experiència que algunes persones treuen el ganivet més esmolat a l'hora de marxar. El claven a l'altre en la seva part més vulnerable, perquè són persones properes, el coneixen bé i saben exactament el lloc més tendre per on tallar».

Un matí fred de finals de desembre, la Gyeongha rep un missatge inesperat de la seva amiga Iseon: ha patit un accident al seu taller de fusteria, a l'illa de Jeju, i ha estat traslladada a un hospital de Seül. Des del llit, li suplica que agafi el primer vol a l'illa i tingui cura del seu ocell abans que se li acabin l'aigua i el menjar.

Malauradament, quan la Gyeongha aterra a Jeju es desferma una terrible tempesta de neu. Arribarà a temps per salvar l'ocell abans que caigui la nit? Sobreviurà al vent gèlid que bat el camí?

Angoixada, ignora que a casa de l'amiga l'espera un malson encara més fosc. Allà, la història oculta de la família de l'Inseon està a punt de sortir a la llum a través dels records transmesos de mare a filla i d'un arxiu, conservat amb molta cura, que documenta una de les pitjors massacres de la història de Corea: l'assassinat de 30.000 comunistes entre el novembre del 1948 i principis del 1949.

Els adeus impossibles, la novel·la més recent de la premi Nobel de Literatura, i guardonada amb el premi Médicis Estranger, és un himne a l'amistat i un cant a la imaginació, però sobretot, una denúncia poderosa i valenta contra l'oblit.

Resenyes:«Un meticulós retrat de l'amistat, de l'amor entre mare i filla i de l'esperança després d'una profunda pèrdua. La narrativa de Han Kang en el seu màxim esplendor».Pub lisher's Weekly

«Amb Els adeus impossibles, l'escriptora coreana ofereix, probablement, la millor novel·la des dels seus inicis. Sòbria i delicada, fidel a la línia clara de les seves històries sense floritures, l'autora crea una literatura fantàstica i existencial, íntima i històrica».Le Monde

«Aquesta narrativa bella i poètica és una oda a l'amistat i a la fortalesa femenina. La imaginació inspira vida sense ignorar les crueltats del passat. Han Kang es troba entre les millors plomes de la literatura testimonial».Dagens Nyheter

See more

  • Author/s Kang, Han
  • ISBN13 9788410009387
  • ISBN10 8410009382
  • Pages 143
  • Published 2025
See more
New Pre-sale Limited units

Els adeus impossibles

Els adeus impossibles
20,80€ 21,90€ -5%
Shipping Free
Available on 23/01/2025
Days left 98 days
20,80€ 21,90€ -5%
Shipping Free
Available on 23/01/2025
Days left 98 days

Guaranteed delivery on the release day.
Free within mainland Spain

Pickup at the bookstore
Free Recógelo en tienda el día del lanzamiento.

Free returns
Thank you for shopping at real bookstores!
  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • Bizum
  • American Express
  • Paypal
  • Google Pay
  • Apple Pay

Exclusive promotions, discounts, and news in our newsletter

Talk to your bookseller
Do you need help finding a book?
Do you want a personal recommendation?

Whatsapp