Free shipping on orders of + €18. Buy now!
Jean-Paul Sartre said "Je refuse" to the Nobel Prize in an article published on this day in 1964. He did not want "to be institutionalized in either the West or the East."
Jean-Paul Sartre said "Je refuse" to the Nobel Prize in an article published on this day in 1964. He did not want "to be institutionalized in either the West or the East."
OCELL DE BOSC

Book Details

A aquell que somia una mica, sobrevolant els t.pics claustrof.bics que ens empresonen en un cercle viciós, el tracten dÆingenu. Digueu-li lliure. A la Roma antiga, 'ingenuus' era aquell que sempre havia mantingut la condició de lliure, que mai no havia estat esclau. Al que somia una mica, digueu-li lliure.Acabo de pelar una de les taronges que em van regalar [...], me nÆha quedat enganxat el perfum als dits. Un pessigolleig cítric que, confós amb els records dÆinfantesa, sÆarrapa a lÆànim i triga a deixar-me tornar als diaris on, com dÆhabitud, es parla de guerres, tensions polítiques i desastres sobre els quals hauré dÆescriure, inevitablement, alguna cosa que no sigui completament .bvia. MÆestimaria més callar. Ja no sé què dir. MÆacosto els dits als llavis i aspiro lÆolor de tarongina. Torno a ser el nen arrapat a les flassades dÆhivern, que no vol saltar del llit per anar a lÆescola.... la truita no ha de ser seca, sinó esponjosa, i aix. sÆaconsegueix també a foc lent. Tot el que es fa a poc a poc, deia lÆàvia Remei, surt bé. En la lentitud, el temps fuig, per. la dolçor es queda.-----Les experiències al voltant del menjar, des dels primers records amb la família fins al present, són reviscudes en aquest llibre amb pausa i amb una ambició literària cada dia més difícil de trobar. Com a La finestra discreta, també de Libros de Vanguardia, Ocell de bosc és una barreja de dietari i llibre de mem.ries que beu de la tradició de Pla, Leopardi o Goethe.Diversos gèneres s'hi barregen: del narratiu a l'aforístic, de l'assaig literari a l'elegia. També hi treuen el cap figures de l'escena política, amb qui l'autor ha compartit taules i sobretaules. Sense oblidar la crítica a un temps que sÆesforça a ser tràgic i frívol alhora, un temps en el qual, com ja deia Jacques, el criat de Diderot, tothom corre i vola, però encara ningú no sap on va.
See more

  • Author/s Puigverd Romaguera, Antoni
  • ISBN13 9788418604461
  • ISBN10 8418604468
  • Published 2024
See more
New Pre-sale Limited units

OCELL DE BOSC

OCELL DE BOSC
22,80€ 24,00€ -5%
Shipping Free
Available on 18/11/2024
Days left 27 days
22,80€ 24,00€ -5%
Shipping Free
Available on 18/11/2024
Days left 27 days

Guaranteed delivery on the release day.
Free within mainland Spain

Pickup at the bookstore
Free Recógelo en tienda el día del lanzamiento.

Free returns
Thank you for shopping at real bookstores!
  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • Bizum
  • American Express
  • Paypal
  • Google Pay
  • Apple Pay

Exclusive promotions, discounts, and news in our newsletter

Talk to your bookseller
Do you need help finding a book?
Do you want a personal recommendation?

Whatsapp