¡No te lo pierdas! Envío gratis en pedidos de + 18€
Un día como hoy nacía Mercè de Rodoreda, todo un símbolo de la literatura catalana. ¡Esta noche sabremos quién es el premio Nobel 2024!
Un día como hoy nacía Mercè de Rodoreda, todo un símbolo de la literatura catalana. ¡Esta noche sabremos quién es el premio Nobel 2024!
Retalls de memòria

Detalles del libro

Maria Lluïsa Fabra, nascuda a Barcelona el 1942, és professora emèrita de la UAB i ha publicat diversos llibres sobre dinàmica de grups, la seva especialitat acadèmica i professional. També ha escrit llibres i articles sobre assertivitat, un tema al qual ha dedicat els darrers anys de la seva tasca docent i investigadora. Al llarg de la seva carrera professional, l’estudi del gènere ha estat una constant,  començant per aquell primer llibre (“La mujer en España”, 1965)  escrit amb tres amigues quan a penes havia acabat la carrera fins a “La carrera de les professores universitàries” (1998).   És llicenciada en Filologia Romànica i diplomada en Psicologia. És doctora, i té una maîtrise,  en Ciències de l’Educació.  

En el llibre que teniu a les mans hi trobareu el pòsit que hi ha anat deixant la vida, però sobre tot els descobriments realitzats per una nena desperta entre els tres i els tretze anys: de l'entorn, de les idees, de la religió, de la pròpia fisiologia, de la família. Espero que per a alguns lectors i lectores serà un apropament a la pròpia infantesa i pels altres un descobriment de com era el món quan l'Estat era  governat per algú que es feia dir “Generalísimo”  i que entrava a les esglèsies “bajo palio”. 

La generació dels nostres pares va ser la dels vençuts i dels sobrevivents que van quedar-se al país i van voler donar una oportunitat a la Història perquè canviés les tornes. Aquella història, i la dels nens i nenes que es perdien en les contradiccions del moment, és la que explico. Molts de nosaltres ens havíem fixat com a objectiu el ser presents quan el “vigía de occidente”deixés aquest món i es produís el canvi cap a un règim democràtic.

Tant de bo que aquestes històries serveixin per veure clar que, tot i haver-se realitzat el canvi que anhelàvem, no està tot guanyat i que hem de seguir pressionant perquè els nostres desigs de mainada intel·ligent es converteixin, algun dia, però ben aviat, en normalitat.

Ver más

  • Autor/es Fabra Sales, Maria Lluïsa
  • ISBN13 9788493959791
  • ISBN10 8493959790
  • Colección Nou punt de vista #
Ver más

Retalls de memòria

Retalls de memòria
11,40€ 12,00€ -5%
Consulta disponibilidad
11,40€ 12,00€ -5%
Consulta disponibilidad

Nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad y darte un estimado de cuándo estaría listo.

Devolución gratis
¡Gracias por comprar en librerías reales!
  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • Bizum
  • American Express
  • Paypal
  • Google Pay
  • Apple Pay

Promocionales exclusivas, descuentos y novedades en nuestra newsletter

Habla con tu librera
¿Necesitas ayuda para encontrar un libro?
¿Quieres una recomendación personal?

Whatsapp