📚¡No te lo pierdas! Envío gratis en pedidos de + 18€ 📚
Toni Morrison ganaba un día como hoy en 1993 el Premio Nobel de literatura, convirtiéndose en la primera afroamericana en ganarlo de toda la historia. Te recomendamos Beloved especialmente, es preciosa.
Toni Morrison ganaba un día como hoy en 1993 el Premio Nobel de literatura, convirtiéndose en la primera afroamericana en ganarlo de toda la historia. Te recomendamos Beloved especialmente, es preciosa.
Santi, Jordi, la princesa i el drac

Detalles del libro

Vet aquí una princesa que vivia en dos castells i anava en bicicleta, i vet aquí un drac jubilat que no menjava princeses...

Hi havia una vegada una princesa que vivia...Sabeu on viuen les princeses? On viviu vosaltres? I els dracs, on viuen els dracs?Santi, Jordi, la princesa i el drac és un conte que parla d'una princesa que vivia en doscastells perquè tenia dues famílies i, com una pila de nens i nenes, una setmana viviaamb una família i una altra setmana vivia amb la seva altra família. Totes dues famíliesse l'estimaven molt i a tots dos castells s'ho passava d'allò més bé!Voleu saber què hi feia? Voleu saber què hi pintava el drac enmig de tot plegat?Sinopsi:El llibre és una revisió de la llegenda de Sant Jordi protagonitzada per una princesa queviu en dos castells perquè, com una pila de nens i nenes d’avui en dia, té dues famílies.La princesa, cada setmana va amunt i avall, d’un castell a l’altre, amb la seva bicicleta,sense adonar-se que passa per damunt de l’hortet que un pobre drac jubilat intenta fercréixer.Una tarda, el drac descobreix la causa de la manca de verdures del seu hortet iplantifica la princesa dalt la teulada. Serà només gràcies a la intervenció del Santi i delJordi (el pare i el pare afí —el padrastre— de la princesa) que la petita podrà tornar atocar de peus a terra (això sí: després d’haver promès anar amb més de compte iajudar el drac a fer créixer les seves hortalisses!).Un conte per normalitzar la diversitat familiar.Un conte per tal que els nens i nenes que viuen en famílies enllaçades es puguin veurereflectits en els llibres.Un conte per tal que els nens i nenes que viuen en famílies tradicionals puguinnormalitzar altres tipus de nuclis familiars.Autors:Berta Rubio (Sabadell, 1980). Llicenciada en Filologia francesa i en Teoria de laLiteratura i Literatura comparada, ha cursat el Màster en Estudis Literaris a l’Era Digital(UB) i Màster Internacional en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil (UAB) i ha dut a termediferents estudis sobre la producció de la literatura infantil. És, també, traductora,correctora i rondallaire, l’autora del conte Sóc un papu! i l’alma mater del projecteVadepapus, que pretén donar eines, visibilitat i una terminologia positiva a les famíliesenllaçades (aquelles famílies que es creen quan ja hi ha criatures pel mig —no comunesa la parella—).Montse Mazorriaga (Terrassa, 1972). Il·lustradora autodidacta, ha publicat a diferentsrevistes infantils com Panpaniscus o El petit Magazin i ha fet diverses exposicions pertota la geografia catalana amb alguna de les seves sèries, com la d’homenatge a Alíciaal País de les Meravelles.

Ver más

  • Encuadernación Tapa dura
  • Autor/es Rubio Faus, Berta / Mazorriaga, Montse
  • ISBN13 9788494502507
  • ISBN10 8494502506
  • Páginas 52
  • Año de Edición 2016
  • Idioma Catalán
Ver más

Santi, Jordi, la princesa i el drac

Santi, Jordi, la princesa i el drac
14,21€ 14,96€ -5%
Consulta disponibilidad
14,21€ 14,96€ -5%
Consulta disponibilidad

Nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad y darte un estimado de cuándo estaría listo.

Devolución gratis
¡Gracias por comprar en librerías reales!
  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • Bizum
  • American Express
  • Paypal
  • Google Pay
  • Apple Pay

Promocionales exclusivas, descuentos y novedades en nuestra newsletter

Habla con tu librera
¿Necesitas ayuda para encontrar un libro?
¿Quieres una recomendación personal?

Whatsapp