Detalles del libro
Manual dirigit a fomentar les bones pràctiques, amb un discurs centrat en el valor de l’autonomia del subjecte com la condició de possibilitat de l’ètica.
A quin bàndol pertanys: als que veneren la tecnologia o als que l'odien? Als que viuen connectats o als desconnectats? Als tecnofílics o als tecnofòbics? Aquest llibre neix amb l'objectiu de revisar alguns dels conceptes que, mal entesos, enterboleixen i malmeten la discussió sobre la tecnologia i la seva influència en la societat. El punt de partida és clar: vivim en un món hipertecnologitzat en què la tecnologia i l'ètica han d'estrènyer llaços. Ha arribat el moment d'obrir el debat social sobre les conseqüències de la irrupció de la tecnologia en tots els àmbits de la vida: en l'educació, en la salut, en les relacions socials, en l'art, en els mitjans de comunicació, etc.
Júlia Martín i Pau Valls volen acostar-nos, a través de la filosofia i l’ètica, reflexions molt reals que afecten a tothom: «Cal connectar l’impacte que la tecnologia té en la vida dels adolescents amb la reflexió ètica i filosòfica sobre quin tipus de persones volen ser i quin volen que sigui el seu projecte de canviar el món. El món que vindrà, que ja és aquí, ens ha d’agafar “pensats” i organitzats».
- Encuadernación Bolsillo
- Autor/es Valls Murtra, Pau / Martín Badia, Júlia / Camps, Victoria
- ISBN13 9788413033457
- ISBN10 8413033454
- Páginas 268
- Colección Nandibú #
- Año de Edición 2022
- Idioma Catalán
- Audiencia Jóvenes adultos
- Rango Edad de interés, años Desde 16 Hasta 99
En què pensen els robots? Un diàleg sobre els reptes ètics en l'era digital
- Pau Valls Murtra , Júlia Martín Badia , Victoria Camps
- Editorial PAGÈS
- ISBN 9788413033457