¡No te lo pierdas! Envío gratis en pedidos de + 18€
Jean-Paul Sartre dijo "Je refuse" al Premio Nobel en un artículo publicado tal día como hoy en 1964. No quería "ser institucionalizado ni en Occidente ni en Oriente".
Jean-Paul Sartre dijo "Je refuse" al Premio Nobel en un artículo publicado tal día como hoy en 1964. No quería "ser institucionalizado ni en Occidente ni en Oriente".
OCELL DE BOSC

Detalles del libro

A aquell que somia una mica, sobrevolant els t.pics claustrof.bics que ens empresonen en un cercle viciós, el tracten dÆingenu. Digueu-li lliure. A la Roma antiga, 'ingenuus' era aquell que sempre havia mantingut la condició de lliure, que mai no havia estat esclau. Al que somia una mica, digueu-li lliure.Acabo de pelar una de les taronges que em van regalar [...], me nÆha quedat enganxat el perfum als dits. Un pessigolleig cítric que, confós amb els records dÆinfantesa, sÆarrapa a lÆànim i triga a deixar-me tornar als diaris on, com dÆhabitud, es parla de guerres, tensions polítiques i desastres sobre els quals hauré dÆescriure, inevitablement, alguna cosa que no sigui completament .bvia. MÆestimaria més callar. Ja no sé què dir. MÆacosto els dits als llavis i aspiro lÆolor de tarongina. Torno a ser el nen arrapat a les flassades dÆhivern, que no vol saltar del llit per anar a lÆescola.... la truita no ha de ser seca, sinó esponjosa, i aix. sÆaconsegueix també a foc lent. Tot el que es fa a poc a poc, deia lÆàvia Remei, surt bé. En la lentitud, el temps fuig, per. la dolçor es queda.-----Les experiències al voltant del menjar, des dels primers records amb la família fins al present, són reviscudes en aquest llibre amb pausa i amb una ambició literària cada dia més difícil de trobar. Com a La finestra discreta, també de Libros de Vanguardia, Ocell de bosc és una barreja de dietari i llibre de mem.ries que beu de la tradició de Pla, Leopardi o Goethe.Diversos gèneres s'hi barregen: del narratiu a l'aforístic, de l'assaig literari a l'elegia. També hi treuen el cap figures de l'escena política, amb qui l'autor ha compartit taules i sobretaules. Sense oblidar la crítica a un temps que sÆesforça a ser tràgic i frívol alhora, un temps en el qual, com ja deia Jacques, el criat de Diderot, tothom corre i vola, però encara ningú no sap on va.
Ver más

  • Autor/es Puigverd Romaguera, Antoni
  • ISBN13 9788418604461
  • ISBN10 8418604468
  • Año de Edición 2024
Ver más
Novedad Preventa Unidades limitadas

OCELL DE BOSC

OCELL DE BOSC
22,80€ 24,00€ -5%
Envío Gratis
Disponible el 18/11/2024
Faltan 27 días
22,80€ 24,00€ -5%
Envío Gratis
Disponible el 18/11/2024
Faltan 27 días

Entrega garantizada el día del lanzamiento.
Gratis en España peninsular

Recogida en librería
Gratis Recógelo en tienda el día del lanzamiento.

Devolución gratis
¡Gracias por comprar en librerías reales!
  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • Bizum
  • American Express
  • Paypal
  • Google Pay
  • Apple Pay

Promocionales exclusivas, descuentos y novedades en nuestra newsletter

Habla con tu librera
¿Necesitas ayuda para encontrar un libro?
¿Quieres una recomendación personal?

Whatsapp